Werkwijze

Verzamel het oudgoud dat u wilt inleveren. Probeer, indien mogelijk, alle onedele metalen te verwijderen. Als u het oudgoud wilt toesturen, pak het oudgoud dan goed en liefst zo klein mogelijk in. Een goede noppenenveloppe of de overbekende “chips” als vulling van uw pakket volstaan.   

* U kunt dit pakket sturen naar: A:S Groep B.V., Harddraversweg 25-27, 8501 CJ  JOURE.
Wij adviseren u om "oudgoudinkopen.nl" niet in de adressering te vermelden.

Allerspanninga Goudsmelten

Vergeet niet het verzendformulier in te vullen en in het pakket te voegen. Zorg ervoor dat u bekend bent met de waarde van de inhoud van het pakket en zorg voor een dito verzekering. Onze voorkeur voor pakketverzending gaat uit naar PostNL, maar uiteraard zijn andere vervoerders ook mogelijk.

Zodra uw pakket bij ons wordt aangeboden of door u wordt afgeleverd, inventariseren wij of wij over de juiste gegevens van u beschikken. Is dit niet het geval, dan nemen wij per omgaande contact met u op. Op het moment dat wij over de juiste gegevens beschikken, maken wij direct een print van de koers op Oudgoudinkopen.nl. Dit is dan ook uw koersmoment. 

Het oudgoud wordt nu gereed gemaakt voor analyse.

De analyse geschiedt bij Oudgoudinkopen.nl altijd via methodieken die het oudgoud optisch niet beschadigen. Nadat onze deskundigen het oudgoud hebben geanalyseerd, informeert één van onze medewerkers u over onze bevindingen en het uit te keren bedrag.

Indien u akkoord gaat met de bevindingen en het uit te keren bedrag, dan gaan wij over tot uitbetaling via uw bankrekening. Zodra de uitbetaling heeft plaatsgevonden, wordt het door u aangeleverde oudgoud omgesmolten.

Indien u niet akkoord gaat met de bevindingen, dan sturen wij het oudgoud retour. De kosten hiervan komen voor uw rekening. Wij hanteren hiervoor de geldende tarieven van PostNL.